Отговор на някои често задавани от вас въпроси.

Колко струва ремонт, изграждане, повдигане на покрив?

Защо покрива ми тече, след ремонта?

Мога ли сам да си направя навес?

Колко струва оферта за ремонт, изграждане на покрива или друго?

Има ли гаранция за изграждането или ремонта на покрив?

Работите ли в провинцията?

Кога е най-подходящия сезон за изграждане или ремонт на покрива?

 


Колко струва ремонт, изграждане, повдигане на покрив?

Цените за ремонт изграждане и всякакви други дейности са упоменати в раздела ни ЦЕНИ, като сме посочили минимална и максимална цена и Вие можете доста точно да се ориентирате колко би струвало това което желаете да направим за Вас. Естествено за определяне на точна крайна цена е необходима оферта от нас, която даваме само след оглед на място и уточняване на всички параметри по услугата, която желаете да извършим. Факторите в определянето на цената са много, но ние Ви позволяваме да коригирате всичко, така че да бъдете удовлетворени максимално. Също така ние ще Ви посъветваме относно технологии, качество на материалите и всички други параметри водещи до по-качествена услуга.

^към въпросите^


Защо покрива ми тече, след ремонта?

Защото е некачествен биха отговорили повечето "майстори". Тове е така, но има и други обяснения. Понякога течовете са от "пропуски" в качеството на осъществения ремонт, като лоши обшивки, неправилни технологии и др. , което за съжаление е често срещано при "евтини" ремонти. Има обаче и други причини за които бихме искали да Ви предупредим. Понякога проектирането на покрив "по желание на клиента" е причината за това. Срещали сме такива случаи и решенията за съжаление са доста трудни и скъпи. Това обикновенно е породено от малък наклон на покрива и съответно ползване на неподходяши материали "керемиди" за целта, което налага или повдигане на покрива с цел по-добър наклон или смяна на керемидите с друг покривен материал, позволяващ по-малки наклони.

Други причини за течове, могат да бъдат неправилно положени изолации, които би трябвало да спират попадналата вода под керемидите вследствие на бурни валежи, неправилно поставени летви, замърсявания от гнездене на птици и други.

^към въпросите^


Мога ли сам да си направя навес?

Защо не? Ние многократно сме предоставяли готови за зглобяване навеси, беседки, перголи и подобни конструкции на клиенти. Предварително уточняваме параметрите на конструкцията, уточняваме какво желае клиента, изработваме и доставяме всичко на клиента и за него остава удоволствието сам да сглоби цялата конструкция. Това, за едни е любимо хоби, за други евтино решение, а освен това е необвързващо с време. Правите го когато можете или искате или пък на далечно за нас разстояние. Ние предоставяме и макет на съоръжението, с което построяването се улеснява многократно а грешките са почти невъзможни.

^към въпросите^


Колко струва оферта за ремонт, изграждане на покрива или друго?

Всяка оферта, която даваме е безплатна и не Ви ангажира с договор за каквито и да е задължения към нас в случай, че не я приемете. Тя е валидна за определен от нас период и може да бъдат променена при желание от ваша страна за по-ниски цени, като съответно се променят и параметрите по услугата.

^към въпросите^


Има ли гаранция за изграждането или ремонта на покрив?

Гаранцията при всякакви покривни ремонти е свързана с качеството на материалите, които ще използваме, както и гаранцията, която ни предоставят производителите на материалите вложени в проекта. Фирмата ни е сертифицирана от БРАМАК което е първата гаранция за качество. Опита ни в тези ремонти също е добра гаранция. Не на последно място са и отзивите от наши клиенти. Примерно при изпълнение на нов покрив по технология и с материали на БРАМАК и други високо качествени материали ние даваме гаранция от 10 години, за основен ремонт също даваме 10 години гаранция а за хоризонтална хидроизолация 5 години гаранция. Важно за гаранцията е и историята на фирмата ни и постоянния ни адрес, на който можете да ни потърсите винаги за ремонт или рекламация. За по-подробна информация, моля свържете се с нас.

^към въпросите^

 


Работите ли в провинцията?

Да. Имаме клиенти и на по-отдалечени места, като главното условие е обекта да е по-мащабен и съответно транспортните разходи да са малка част на фона на цялата услуга. Примерно някои малък навес можем да подготвим напълно и монтажа да отнеме само един ден при вас. Големите обекти, като изграждане на нов покрив, повдигане или основен ремонт също са възможни на по-отдалечени дестинации. Попитайте за оферта и ние веднага можем да Ви информираме за цена.

 ^към въпросите^


Кога е най-подходящия сезон за изграждане или ремонт на покривът ми?

Естествено е това да се прави през месеците когато има най-малка вероятност за валежи. Ние обаче имаме технология, която ни позволява да правим това и през пролетните и есенните месеци, когато има превалявания, така че не се колебайте да ни потърсите и в тези сезони. За по-голяма яснота можете да разгледате раздела ни ПРОЕКТИ, където сме показали изграждане, повдигане и ремонт на покрив при такива условия без опасност от повреждане на имуществото на клиента от изненадващ дъжд.

^към въпросите^