Дървено бунгало, гараж или само навес.

Представяме Ви един проект на дървено бунгало, изпълнен от нас във вариант - гараж.

 

Бунгалото - гараж е един много гъвкав проект, които позволява на клиента сам да избере желаната от него конфигурация. Възможно е първо да се направи само във вид на навес и след време да се затвори, а след още време да се изолира и облече и от вътре. Това е много гъвкаво решение, което няма да натовари бюджета Ви изведнъж.

 

Напълно осъществимо е и изпълнението му във вариант за живеене като лятна виличка бунгало, като постепенно пак с добавка на вътрешна облицовка - ламперия и изолация да се пригоди за целогодишно ползване.

Бунгалото от нашия проект е с размери 3,5м. на 6,5м. със височина на стените 2,4м. в ниската част и 3,2м. на билото.


Варианта навес е на цена 5 200лв.

 

Варианта затворено от всички страни бунгало е с 1,5см. шлаифана и лакирана дъсчена обшивка с 2 прозореца и врата или гараж с голяма врата е 7600лв., като има облицовка от 40см. бетонени плоскости в долния си край.

Цялостна вътрешна изолация (стени + таван) на бунгалото или гаража с 10см. вата с плътност 50кг. на кубик с  шлайфана и лакирана вътрешна обшивка тип сечак излиза 2750лв.

Цената по-горе е за съответния ни проект и може да варира в зависимост от материалите и размерите на съответния навес, гараж или бунгало. Винаги можете да ни попитате за оферта и ние ще се съобразим с вашите изискавания.